Om oss

Atlantis Dive College
Atlantis första butik slog upp dörrarna i Göteborg 1990 och vi har funnits med vår centralt belägna butik i Jönköping under Ulrik Sjögrens ägande sedan 1995.
Under dessa år har vi samlat på oss stor erfarenhet gällande kurser, utfärder och utrustning som har med både professionell- och fritidsdykning att göra.
Vi tar hand om dig oavsett om du är en blivande- eller en erfaren dykare och ser till att du får en gedigen, rolig och säker utbildning och dykning.
Alla våra instruktörer är högt certifierade, engagerade och är duktiga pedagoger och vi erbjuder alltid utbildning av högsta kvalitet!

Vår utbildningsorganisation
NÅGRA FÅ DYKARE MED ETT GLÖDANDE INTRESSE FÖR DYKNING BESTÄMDE SIG FÖR ATT DET SKULLE VARA MÖJLIGT FÖR VEM SOM HELST ATT LÄRA SIG DYKA – DENNA TANKE BLEV OCKSÅ STARTEN FÖR SCUBA SCHOOLS INTERNATIONAL.
Sedan 50 år har SSI tillhandahållit träning, dykcertifikat och utbildningsresurser för dykare, dykinstruktörer, dykcenter och anläggningar runt om i världen. SSI startade 1970 och har sedan dess utvecklats till en organisation med mer än 30 Service Centers och representation i mer än 110 länder via mer än 2400 internationella dykcenter. SSI har tryckt kursmaterial på mer än 25 språk.

SSI är ett starkt och pålitligt namn i dykvärlden, en framgång som vi tillskriver våra strikta utbildningsstandarder och fokuserade undervisningsmetoder.

Eget dyksällskap – Club Atlantis
I vårt dyksällskap Club Atlantis har vi ett ständigt ökande antal aktiva medlemmar och vi anordnar Clubkvällar med olika teman. Som medlem får du ta del av alla de förmåner och erbjudanden som ett medlemskap ger dig, ser mer under Club Atlantis egen sida

Vår QR kod som du kan använda vid tex logga dina dyk mm.