Prova På Dykning

Se nästa tillfälle på kursschemat, eller anmäl ditt intresse via anmälningssidan.

Varför prova på dykning?
Är du intresserad av att lära dig dyka och gå en grundkurs men gärna vill testa på känslan innan du tar steget fullt ut!? Eller vill du helt enkelt bara känna på hur det är att andas under ytan och röra sig i viktlöshet? Eller vill du kanske ge bort en minnesvärd upplevelse i present?

I alla ovanstående fall är ett provdyk lösningen! Vare sig du vill prova på själv, ge bort provdyket i present eller ingår i ett stort gäng (kanske ert nästa företagsarrangemang, möhippa, svensexa etc.) så anordnar vi prodyk som passar just dig/er. Provdyket kan genomföras antingen i pool eller ute i Vättern, vilket som passar bestämmer du/ni.

Hur går det till?
Provdyket startar med en kort genomgång av utrustning och teknik/säkerhet. Därefter startar vi provdyket i midjehögt vatten och när du känner dig bekväm med utrustningen går vi ned under ytan. Hela tiden har du en erfaren instruktör/divemaster vid din sida som ser till att du får all den hjälp du behöver samt en bekväm och rolig upplevelse.

Förkrav
Simkunnig och 10 år med normal hälsa. Det är inget hinder om du t.ex. har linser eller enklare rörelsehinder.

Prisalternativ:
Provdyk i pool i grupp: 600 kr
Provdyk i Vättern i grupp: 700 kr
Provdyk Privat i pool eller Vättern: 900 kr

Vid grupper över 10 personer lämnar vi självklart offert. I samband med provdyk för större grupper anordnar vi också temaföreläsningar och fika/mat etc. om så önskas.

Se nästa tillfälle på kursschemat, eller anmäl ditt intresse via anmälningssidan.