Specialkurser

Med vårt breda utbud av special- och fortsättningskurser ger vi dig möjlighet att fördjupa dig i den/de delar av dykningen som du själv uppskattar mest och är mest intresserad av. Det gäller både dig som kanske precis avslutat grundkursen eller dig som redan dykt ett tag och vill vidareutvecklas. Oavsett vilket erbjuder vi på Atlantis specialkurser inom just det område som du är nyfiken på; kanske hur man genomför säker isdykning, vrakdykning eller nattdykning eller hur man blir utrustningsspecialist!

I specialkurserna ligger alltid tyngdpunkten på själva dykningen och att vidareutvecklas med hjälp av en specialkurs är ett rent nöje!

Master Scuba Diver – finaste utmärkelsen av dem alla!

När du samlat på dig fem specialkurser d.v.s. fem Specialtycertifikat, Rescuecertifikat och har 50 loggade dyk kan du dessutom bli Master Scuba Diver. Det är den högsta icke professionella nivån man kan uppnå och visar specifikt att du är en säker dykare med specialkunskaper inom många olika områden. En MSD-dykare värderas högt! Se mer under länken Master Scuba Diver.