Crossover kurs

Nästa tillfälle är . Anmäl dig via anmälningssidan!

Är du Dive Pro i någon annan utbildnings organisation?
Vill du också gå med i SSI´s utbildningsorganisation och öka dina möjligheter i dyk världen. Detta löser du enkelt genom en Cross Over kurs som går under en eller två dagar beroende på din nuvarande Pro nivå. Du kommer efter kursen att erhålla samma Pro nivå inom SSI som du hade i din andra organisation. Kontakta oss så skickar vi dig information.

VARFÖR SSI?

Flexibilitet – SSI:s utbildningsstandard och totala dyksystem är en perfekt blandning av struktur och anpassning. Du blir utbildad till dykproffs med kapacitet att fatta beslut om dykelevernas behov och de krav dykområdet ställer. 

Kvalitet – SSI:s utbildningsgång till dykproffs lär dig leda dyk, tränar dig i de krav som ställs för att utbilda trygga dykare och gör dig till en värdefull tillgång i ett dykcenter.

Erkännande – SSI:s Dykproffs är respekterade världen över och har rykte om sig att utbilda duktiga dykare. Det faktum att affärsutbildning är en del av utbildningen till dykproffs väger också tungt. 

Till detta ska läggas att SSI har en erkänd ISO-kvalitetsmärkning som gäller över hela världen. Med över 30 Service Center, 3500 auktoriserade DykCenter och Dive Resorts i mer än 150 länder och utbildningsmaterial på mer än 40 språk, lägger SSI en hel värld framför dina fötter.
Varmt välkommen till SSI familjen med över 100 000 Pro medlemmar.


Kurstid:
Divemaster 1 dag
AI eller OWSI 4 dag
Assisten Instructor Traniner 6 dagar

Pris:
(Inkl kursmaterial & Pro pak samt medlemsavgift i SSI)
Divemaster 2 900 kr
AI eller OWSI 7 900 kr
Assisten Instructor Traniner 8 900 kr

Vill du starta NU eller bara köpa kursmaterialet?
Logga in här och skriv in ditt namn och mailadress så får du ditt digitala kursmaterial inkl certifikatsavgift inom 24 timmar. Betalning sker via Swish eller bankgiro.
Kostnad 50 % av kurspriset
(avgiften dras från kursavgift när du går din kurs på Atlantis.)

Nästa tillfälle är . Anmäl dig via anmälningssidan!