PRO kurser

Vi på Atlantis ger dig möjligheten att utbilda dig till en framgångsrik SSI Pro och därmed få hela världen som arbetsfält. Med över 20 års erfarenhet och vår certifiering som SSI Dive Center ger vi dig alla förutsättningar som krävs.
Vi har genom åren utbildat en stor mängd professionella dykare och de har i sin tur utbildat vidare och även startat egna dykverksamheter och resorter både i Sverige och utomlands.

Vi vet vad som krävs för att bli en framgångsrik SSI Pro och ser till att utbilda dig i rätt anda med senaste materialet och tekniken. Vi lägger stor vikt vid helheten och ger dig de förutsättningar du behöver för att bli en eftertraktad Divemaster och Instruktör. Efter avslutad kurs hjälper vi även med till med att hitta jobbet just för dig genom vårt stora kontaktnät världen över.

Är du inte certifierad SSI Pro:

Detta löser du enkelt genom en CrossOver kurs innan du startar din Instructor kurs. Kursen går under en dag och omfattar både lite teori och pooldykning. Kontakta oss så skickar vi dig information.
Klicka här för intresseanmälan

 

VARFÖR SSI?

Flexibilitet – SSI:s utbildningsstandard och totala dyksystem är en perfekt blandning av struktur och anpassning. Du blir utbildad till dykproffs med kapacitet att fatta beslut om dykelevernas behov och de krav dykområdet ställer. 

Kvalitet – SSI:s utbildningsgång till dykproffs lär dig leda dyk, tränar dig i de krav som ställs för att utbilda trygga dykare och gör dig till en värdefull tillgång i ett dykcenter.

Erkännande – SSI:s Dykproffs är respekterade världen över och har rykte om sig att utbilda duktiga dykare. Det faktum att affärsutbildning är en del av utbildningen till dykproffs väger också tungt. 

Till detta ska läggas att SSI har en erkänd ISO-kvalitetsmärkning som gäller över hela världen. Med över 30 Service Center, 2500 auktoriserade DykCenter och Dive Resorts i mer än 110 länder och utbildningsmaterial på mer än 25 språk, lägger SSI en hel värld framför dina fötter.

Varmt välkommen till en oslagbar framtid i dykbranschen!