Advanced Paket

Nästa tillfälle är . Anmäl dig via anmälningssidan!

Syfte:
Kursen är till både för den nyutbildade och för den erfarna dykaren och alls inte ”avancerad” som man kanske kan tro på namnet. Kursen är utformad så att du kan gå den direkt efter eller i anslutning till din grundkurs och kursen hjälper dig att öka ditt självförtroende och utveckla dina dykfärdigheter så att du blir mer bekväm i vattnet. Kursen är ett utmärkt sätt att fortsätta att lära sig dykning och introducerar dig till nya specialområden under kontrollerade former med hjälp av våra erfarna instruktörer. Här lägger du grunden som öppnar dörrarna till så gott som alla specialkurserna vi kan erbjuda, samt ger möjlighet att delta i fler utfärder som ställer lite högre krav.

Innehåll:
I kursen ingår fem specialdyk inom 3 olika Specialområden. Du kommer bli certifierad som Djupdykningsspecial samt valfri Perfekt Avvägning eller Torrdräkts special. Vi bjuder också på ett nattdyk under kursen.

Som medlem i Club Atlantis ingår även lån av all utrustning exkl. mask, snorkel och fenor.

Förkunskaper:
Certifierad Open Water Diver eller likvärdigt certifikat.
15 år (12 år för Junior Advanced Open Water Diver).

Vill du starta NU eller bara köpa kursmaterialet?
Logga in här och skriv in ditt namn och mailadress så får du ditt digitala kursmaterial inkl certifikatsavgift inom 24 timmar. Betalning sker via Swish eller bankgiro.
Kostnad 995 kr
(avgiften dras från kursavgift när du går din kurs på Atlantis.)

Pris: 2 995 kr

Nästa tillfälle är . Anmäl dig via anmälningssidan!