Gas Blender

Se nästa tillfälle på kursschemat, eller anmäl ditt intresse via anmälningssidan.

Gas Blender Kurs:
Fler människor dyker med syreberikad luft och det betyder även att efterfrågan på nitroxfyllningar ökar. För att administrera och hantera Nitrox och Trimix och att möta efterfrågan måste man vara behörig och certifierad som SSI Gas Blender.

Kursen lär dig:
Gas Blender kursen kommer att träna dig till en kvalificerad gas mixer, så att du kan blanda gaserna på lämpligt sätt till certifierade dykare. Du får lära dig de fysikaliska egenskaperna hos syre, tillhörande risker, hanteringskrav och vilka rengöringar/praxis som är nödvändiga. Slutligen får du lära dig metoder som tillämpas för att få önskad syreberikad luft, nitroxblandningar och korrekta heliummixar.

Läromedel:
Vilka är de fyra viktigaste typerna av syre? Vad är ren syre? Vilka är de fem metoderna för att blanda syreberikad luft? Dessa frågor och mer besvaras i Gas Blender Online kursmaterial.
Ditt online-material i kombination med instruktörsledd teori kommer att bekanta dig med de förfaranden och tekniker som behövs för nämnd gasblandning.

Förutsättningar:
18 år

Vill du starta NU eller bara köpa kursmaterialet?
Logga in här och skriv in ditt namn och mailadress så får du ditt digitala kursmaterial på inkl certifikatsavgift inom 24 timmar. Betalning sker via Swish eller bankgiro.
Kostnad 995 kr
(avgiften dras från kursavgift när du går din kurs på Atlantis.)

Pris: 2 800 kr

Se nästa tillfälle på kursschemat, eller anmäl ditt intresse via anmälningssidan.